The 7th Sense - EHVEN
16831
post-template-default,single,single-post,postid-16831,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

13 okt The 7th Sense

The 7th Sense – een multi sense dining experience waarin je culinaire smaaksensaties ervaart, geserveerd op een levend tafelkleed! Een surrealistisch strand, een film noir. Een 4-gangen diner inclusief drankjes en levend gezelschap en een levende omgeving….. Durf jij het aan?

Maandagavond heeft Beeldjutters de eerste voorbereidingen getroffen voor The 7th Sense. De tafels staan, de beamers zijn gehangen en vanaf vanmiddag zal de eerste videomapping plaats gaan vinden. Mochten er problemen worden ondervonden kom dan even binnenlopen bij Stella Support (1M) of Rethinking Group (1F). Dan lossen we het samen op. De bedoeling is namelijk dat we een mooie experience neerzetten voor ons allemaal!