DE TOETSPRAKTIJK VERHUIST! DIT WAREN HUN ERVARINGEN BIJ EHVEN - EHVEN
17047
post-template-default,single,single-post,postid-17047,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
De Toetspraktijk

04 mrt DE TOETSPRAKTIJK VERHUIST! DIT WAREN HUN ERVARINGEN BIJ EHVEN

De ToetsPraktijk koos in juli 2015 voor EHVEN als tijdelijke locatie met de belangrijkste reden: flexibiliteit. Vandaag is hun laatste dag op het kantoor bij EHVEN en daarna zullen zij verhuizen naar een nieuwe locatie. Teun van der Linden, directeur van de ToetsPraktijk, vertelt ons over hun ervaringen bij EHVEN en over hun doelen voor de toekomst.

ZONDE DAT JULLIE ONS GAAN VERLATEN. WAAR GAAN JULLIE JE WERKZAAMHEDEN VOORTZETTEN?

Toen wij met de ToetsPraktijk in juli 2015 introkken bij EHVEN, waren we met 12 collega’s. En juist omdat we in de opstart van het bedrijf zaten, was een flexibele huur of kantoorhuur de perfecte oplossing voor ons. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en kunnen we een duidelijke prognose maken voor de toekomst. We durven de volgende stap te nemen en dat doen we met een nieuw kantoor aan de Bogert 2 in Eindhoven.

HOE HEBBEN JULLIE HET ERVAREN BIJ ONS EHVEN?

EHVEN was een hele verandering voor ons als kantoor. EHVEN is namelijk echt op niveau, het inspireert en heeft ontzettend veel faciliteiten. Eerlijk gezegd waren wij dit niet gewend. We kwamen uit een standaard kantooromgeving met een ‘gewoon’ koffiezetapparaat. Het verbaasde me positief. Ik merkte dat ik en mijn collega’s mede hierdoor meer betrokkenheid toonden en productiever te werk gingen. Juist om die reden willen we een aantal elementen ook doorvoeren in ons nieuwe kantoor.

“Het verbaasde me positief. Ik merkte dat ik en mijn collega’s mede hierdoor meer betrokkenheid toonden en productiever te werk gingen”

Daarnaast was ik altijd benieuwd wat onze opdrachtgevers van EHVEN vonden. Eén ding is zeker: wij kregen niets anders dan complimenten over de inspirerende omgeving én de koffie natuurlijk!

IS ER IETS WAT JE ABSOLUUT GAAT MISSEN?

In ons nieuwe kantoor zullen er op andere verdiepingen ook andere huurders zijn. Ik hoop heel erg dat er met hen een zelfde synergie ontstaat. Dat vond ik bij EHVEN heel bijzonder.

WE KUNNEN NATUURLIJK DOOR BLIJVEN PRATEN OVER DE POSITIEVE DINGEN, MAAR IS ER OOK IETS WAT JE NIET GAAT MISSEN?

Ruimte natuurlijk! Ons nieuwe kantoor geeft ons de mogelijkheid om verder te professionaliseren en daarvoor kunnen we die ruimte goed gebruiken.

WAT IS JULLIE STERKSTE HERINNERING BIJ EHVEN EN NEMEN JULLIE MEE NAAR JULLIE NIEUWE KANTOOR?

Dat kan niet missen! De goede koffie gaat met ons mee, de inspirerende omgeving, de nieuwe ontmoetingen en de dynamiek in ons werk. We zijn door EHVEN geïnspireerd geraakt om het werken nog uitdagender te maken dan het al was.

“We zijn door EHVEN geïnspireerd geraakt om het werken nog uitdagender te maken dan het al was”

NU KOMT DAN TOCH ECH EEN MOMENT VAN AFSCHEID NEMEN. WAT ZOU JE GRAAG NOG TEGEN DE ONDERNEMERS BIJ EHVEN WILLEN ZEGGEN?

Keep up the good work! Ik zou het heel leuk vinden om in contact te blijven!

HOE GAAN JULLIE JE LAATSTE WERKDAG HIER BIJ EHVEN AFSLUITEN?

Dat doen we natuurlijk in stijl. Met een goede borrel met alle ondernemers bij EHVEN deze vrijdagmiddag. Nadat onze werkplekken zijn verhuist komen we terug om het gezellig met zijn allen af te sluiten.

WIJ WENSEN JULLIE HEEL VEEL SUCCES IN HET MOOIE NIEUWE KANTOOR! HOE GAAN JULLIE JE VERDER ONTWIKKELEN ALS BEDRIJF?

De ToetsPraktijk geeft opdrachtgevers inzicht middels huisbezoeken en dit doen we nu voor gemeenten, zorgkantoren en zorgverzekeraars. We willen perfecte kwaliteit leveren en hopen vervolgens onze relaties en dienstverlening te kunnen uitbouwen, zowel op in nieuwe markten als bij bestaande opdrachtgevers. We gaan zorgen dat jullie nog van ons horen!