Stichting Berk - EHVEN
16982
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16982,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
[rev_slider_vc alias=”StichtingBerk”]

STICHTING BERK

 

Stichting BERK heeft een database met internationale talenten. Software engineers die al in Nederland zijn, die aan het afstuderen zijn of engineers met meerdere jaren ervaring in het buitenland en hier zijn komen wonen vanwege hun partner.

Door samen te werken met kennisinstellingen en semi-overheidsinstanties  helpen wij ze met een werkvergunning, geven privé lessen Nederlands, begeleiden met een jobcoach en samen met het bedrijf waar ze werken stippelen we een carrièrepad uit dat we ook blijven volgen. Ook op sociaal gebied komen onze medewerkers niets tekort. Om de sociale kring te verbreden organiseren we wekelijks leuke en nuttige ‘meet ups’; daarbij staat ontmoeten en  informatie delen centraal.

Wij zorgen ervoor dat de talenten binding krijgen door een sociaal leven en werk. Immers, zonder sociale binding geen verwantschap, zonder verwantschap geen reden om te blijven en kom je aan boeiend werk niet eens toe.

Waarom EHVEN?  De locatie is voor ons ideaal. Bijna alle internationals wonen in de binnenstad, tevens is het goed te bereiken met het station in de buurt. Daarnaast is het een representatieve en energieke werkplek vanwege de high end afwerking en de geweldige koffie. Je zit nooit alleen en hebt altijd mensen in de buurt met wie je kan sparren.a