FAST CASUAL DINNING

PIZZA BEPPE ie een ‘fast casual’ restaurant waar geen consessies worden gedaan aan de kwaliteit van de Napolitaanse pizza.

Om echte Napolitaanse PIZZA naar Nederland te brengen hebben de founders tijd doorgebracht in Napels om daar van een Pizzaiolo Maestro met harde hand te leren hoe echte PIZZA wordt gemaakt, zoals deze al eeuwen wordt gemaakt.

PIZZA BEPPE staat voor “fast casual’ deze niche en manier van uiteten is een ervaring op zich die een combinatie van cultuur, music lifestyle and food op een mooie manier laat samenkomen, verse ingrediënten met een sfeer die meer wordt geassocieerd met “cool and fine dinning”.

PIZA BEPPE onderscheidt zich van andere pizzarestaurants 

  • “DE PIZZA” als eerste in NL is PIZZA BEPPE Pizza gecertificeerd door de prestigieuze Napolitaanse “Associazione Verace Pizza Napoletano” (AVPN). Een door de Europese Commissie aangewezen instelling die de echtheid van Napolitaanse pizza waarborgt. Authenticity has become fashionable.
  • PIZZA BEPPE staat voor eenvoud/single speciality: ca. 15 pizza’s op het menu, slechts enkele voor- en nagerechten.
  • PIZZA BEPPE heeft de handgebouwde steenoven als centraal punt in het restaurant en is een herkenningspunt voor onze gasten. (marketing tool voor de toekomst)
  • PIZZA BEPPE staat voor kwaliteit van de ingrediënten (we werken alleen met buffelmozzarella en San Marzano tomaten, wil doen geen enkele concessie aan verse an authentieke ingrediënten).
  • PIZZA BEPPE is aantrekkelijk voor iedereen, young/cool/urban/family/working people/50+
  • PIZZA BEPPE Beleving: gasten kunnen zien hoe hun pizza wordt bereid en vervolgens gebakken in een echte, in Italle gebouwde steenoven, volledig zicht op de bereiding.