THINK SMALL. THINK SMART. HIGH PERFORMANCE CITY UNITS

‘Sharing,’ dat is waar EHVEN voor staat. Je huurt je eigen City Unit en deelt faciliteiten waaronder twee vergaderruimtes voorzien van nieuwe digitale presentatieschermen inclusief camera’s, geluidsinstallaties en extra’s, beschikbaar op elk gewenst moment. Eenvoudig te boeken via het online reserveringssysteem. Een ICT-partner die tot je beschikking staat om een veilige en snelle internetomgeving aanbiedt en zorgt dat je in no time up and running bent. Ondernemers kunnen zich richten op hun core business, voor de rest is gezorgd!

City Units

Werken in EHVEN is zorgeloos en ontspannen. Aan werkelijk alles is gedacht waardoor je als ondernemer met niets anders bezig hoeft te zijn dan je eigen core-business. Alle comfort en luxe voor een aantrekkelijke, vaste, no-nonsense en all-in prijs.

Complete handgemaakte kantoorinrichting ontworpen door Bob Copray. Transparante handgemaakte stalen scheidingswanden voorzien van geluidwerend glas (-43dB). Geluiddempend spuitplafond. Individueel regelbare verwarming en koeling (airconditioning) per City Unit.

Meer informatie

conference room

Onze prachtige volledig uitgeruste Conference Rooms (4 en 8 personen) en stijlvolle Atrium-ruimte met eigen Coffee Corner zijn geschikt voor vele soorten bijeenkomsten. Als EHVEN Friend dan staan deze faciliteiten je sowieso ter beschikking. Ontvang je gasten in stijl, houd het hoofd koel in de geklimatiseerde Conference Room.

Meer informatie Boek direct

ontdek ehven

Een verborgen parel in het hart van de stad Eindhoven. Dit full service kantorenconcept biedt acht volledige geoutilleerde cityunits van drie tot acht werkplekken. Door de speelse indelingen, moderne kunst en gebruik van hoogwaardige materialen maakt dat er een onderscheidende goede vibe in het kantoor aanwezig is. Een uitstraling die past bij een hedendaagse kantoor op deze unieke locatie.

Ontdek Ehven