werkt - EHVEN
16375
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16375,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
[rev_slider_vc alias=”werk”]

THINK SMALL. THINK SMART.
HIGH PERFORMANCE CITY UNITS

 

‘Sharing,’ dat is waar EHVEN voor staat. Je huurt je eigen City Unit en deelt faciliteiten; de extra’s, beschikbaar op elk gewenst moment. Waardoor je je als ondernemer volledig kunt richten op je core business,voor de rest is gezorgd. Denk EHVEN aan een vriendelijke ontvangst om relaties en klanten te verwelkomen. Een in-house ICT-partner die je server, pc’s en overige hardware in no time up and running krijgt en houdt. En aan een eigen Butler die in het gehele gebouw de catering voor zijn rekening neemt. Dat maakt werken écht aantrekkelijk.


City Units

City-units-2

Werken in EHVEN is zorgeloos en ontspannen. Aan werkelijk alles is gedacht waardoor je als ondernemer met niets anders bezig hoeft te zijn dan je eigen core-business. Alle comfort en luxe voor een aantrekkelijke, vaste, no-nonsense en all-in prijs.

 

Complete handgemaakte kantoorinrichting ontworpen door Bob Copray. Transparante handgemaakte stalen scheidingswanden voorzien van geluidwerend glas (-43dB). Geluiddempend spuitplafond. Individueel regelbare verwarming en koeling (airconditioning) per City Unit.

ALL INCLUSIVE

Conference Room

SONY DSC

Onze prachtige volledig uitgeruste Conference Room en stijlvolle Atrium-ruimte met eigen Coffee Corner zijn geschikt voor vele soorten bijeenkomsten. Als EHVEN Friend dan staan deze faciliteiten je sowieso ter beschikking. Ontvang je gasten in stijl, houd het hoofd koel in de geklimatiseerde Conference Room en geef met 1 druk op de knop professionele presentaties via de HD-beamer en Clickshare-apparatuur.

 

Maar de Conference Room, het Atrium en de Coffee Corner bieden nog veel meer mogelijkheden, voor iedereen die wil! Van formele vergadering tot productpresentaties. Van lezingen tot ‘private dining’s’. Klik hier voor meer informatie of boek direct via onze online boekingspagina:

RESERVEREN