We give ZZA to your pizza

Wij verwelkomen ZZA Mozzarella als nieuwe huurder. Sinds 1 februari 2023 heeft ZZA Mozzarella intrek genomen in het complex. Het bedrijf levert mozzarella van hoge kwaliteit voor de beste ervaring en ultieme smaak. Pizza mozzarella gemaakt in een uniek productieproces, voor de ultieme pizzabeleving.

ZZA: je kunt het zien, je kunt het proeven. Haal meer uit je pizza!

Get to know us, we promise it won’t be cheesy

Uitgesproken als: “TSAAA”

Vertegenwoordigt de essentie van wat geweldige pizza en mozzarella gemeen hebben. ZZA B.V. is onderdeel van de Geris Food Group. Tot de Geris Food Group behoort ook Geris Dairy Solutions, wat al 12,5 jaar een gerenommeerd bedrijf is in de zuivel. Waar Geris zijn expertise heeft in het in- en verkopen en het upgraden van boter en kaas, is ZZA B.V. Premium Pizza Mozzarella gespecialiseerd in het maken van Premium Mozzarella als topping voor pizza’s.

Hoogwaardige mozzarella

Onze Indvidual Quick Frozen mozzarella is een hoogwaardige mozzarella, geleverd in handige cubetti vorm. Gemaakt volgens een uniek en dynamisch productieproces, weten wij de perfecte mozzarella te produceren met minder zetmeel en conserveringsmiddelen. De kaas wordt Individueel Snel Diepgevroren (IQF) om een optimale functionaliteit te behouden. Dit resulteert in mozzarella met maximale rek en smeltbaarheid.

De ster van de show

De mozzarella heeft een aantrekkelijk uiterlijk, blijft optimaal vers en levert een authentieke smaak. De ultieme mozzarella kaas voor pizza, de ideale mozzarella voor pizzaliefhebbers, de perfecte mozzarella voor echte pizza professionals. Wilt u onze mozzarella zelf proberen?